Mészáros Lőrincé lett a Wellnesshotel Építő Kft. is

2017 március 21., kedd 14:37
125

Nehéz lehet fejben tartania Mészáros Lőrincnek a cégbirodalma minden tagját, ráadásul a memorizálást nagyban nehezíti, hogy egy szempillantás alatt már megint újabb cég van a nevén.

Mostantól a Wellneshotel Építő Kft.-t lesz érdemes keresni a közbeszerzési értesítőben. A cég azé a Csík Zoltáné volt, aki Mészáros céges előkóstolója. Általában a korábbi gyilkosságis nyomozó rendőrtiszt Csík veszi a nevére először a kiszemelt céget, majd Mészáros hivatalosan is beszáll. De már előtte is besegít, ebben az esetben például azzal, hogy Mészáros Aranykorona Zrt.-jének ingó eszközei – tételesen felsorolva mindent az Omnia Fx170 tojásválogató géptől a trágyaszalag-hegesztő berendezésig – tavaly február óta egy olyan hitelt fedeznek, amit a Wellnesshotel Építő Kft. vett fel. 

Az Átlátszó azt írja, hogy most januárban lett nyíltan is tulajdonos Mészáros Lőrinc a Wellnesshotel Építőben, de egyelőre rejtély, hogy mi a célja vele. A cégnek ugyanis 2011 és 2015 között egy forint árbevétele sem volt. A 2016-os beszámoló még nem érthető el. 2015-ben egyetlen munkavállalója sem volt, akkori mérlege szerint saját tőkéje 363 millió forint, és 181,5 millió forint tartozása volt Csík Zoltán felé.  

Mindenesetre a Wellnesshotel Építő Kft. egyetlen tevékenységi köre az út-és autópálya-építés.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt