Mintha Buster Keaton felcsapott volna rablónak

bűnügy
2017 március 21., 09:46
comments 12

Különösen béna haramia tartja rettegésben Melbourne polgárait. A férfi februárban játékpisztollyal úgy rabolt ki egy benzinkutat, hogy menekülés közben szétesett a műanyag fegyver. Az eladó azt mondta, látta, hogy kamufegyver van a rablónál, de nem mert kockáztatni. 300 dollárt vitt el a férfi.

link Forrás

A martalóc aztán egy parkolóházban az autójához tartó nőre csapott le márciusban. A halálra rémült asszonyra szegezte az új játékfegyverét. A nő odaadta neki a táskáját, amiben 1300 dollár volt. A rabló a zsákmánnyal menekülni próbált, de mintha leesett volna a bringájáról a lánc, aztán oszlopnak hajtott. A balesetben darabokra hullott a fegyvere. Tovább ment, de újra meggyűlt a baja egy oszloppal. A bénázó rabló elmenekült, az ijedt asszony nem mert utána menni. (Videó itt látható) Most nagy erőkkel keresik. (theage.com)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.