Kritizálni merészelte a szövetségi kapitány Mészáros Lőrinc lovardáját, erre a fideszes államtitkár úgy leszúrta, mint a pengős malacot

sport
2017 március 22., 08:28
comments 256

„Arra kérnélek, hogy ezt ne csináld a jövőben, legalábbis, ha nem akarsz ebből problémát”

– mondta Czerván György, a Földművelésügyi Minisztérium fideszes államtitkára a fogathajtók szövetségi kapitányának, ifj. Bozsik Józsefnek egy januári telefonbeszélgetésben, aminek átirata most került nyilvánosságra. 

Bozsik bűne az volt, hogy a Jobbikhoz köthető N1 televízióban kritizálni merészelte azt a kiemelt kormányberuházás keretében felépített szilvásváradi lovasközpontot, aminek kivitelezését Mészáros Lőrinc cége végezte. Bozsik az interjúban elmondta: a fűthetetlen lovas csarnokban vacogott a közönség, vacogtak a lovak, és az elvileg felszakíthatatlan talaj darabokban szakadt fel a bemutató alatt. 

Na, ezt nem kellett volna. 

Miután nyilatkozott, Bozsik még felhívta Czerván államtitkárt, aki a beszélgetésben gyakorlatilag megfenyegette, és olyanokat mondott neki, hogy 

„Én politikus vagyok, én csak azt láttam, hogy egy olyan dologról nyilatkoztál negatívan ellenzéki médiában, ami kiemelt kormányberuházás. Ennyi.”

A Hvg szembesítette az államtitkárt a beszélgetéssel, amit Bozsikkal folytatott. Czerván, aki szerint a Bozsik által adott interjú „kurva rosszul sült el”, és „remélem, hogy nem sokan látták”, először tagadta, hogy egyáltalán látta volna az N1 riportját, aztán a Hvg megmutatta neki a hangfelvételt. A többi történelem:

link Forrás

Slusszpoén: ifj. Bozsik József már nem a fogathajtók szövetségi kapitánya. 

(Hvg online)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.