20 percig szájon át lélegeztetett egy kutyát egy kaliforniai tűzoltó

külföld
2017 március 24., 22:42

Csütörtökön tűz ütött ki egy társasházban a kaliforniai Santa Monicában. Az egyik lakó, a 35 éves Crystal Lamirande épp hazaért, mikor szóltak neki a szomszédok, hogy nem tud már bemenni a lakásába. Próbálta kimenteni 10 éves kutyáját, egy Nalu nevű Bichon Frise-Shih Tzu keveréket, de a nagy füst miatt nem tudott bemenni az épületbe.

A néhány perccel később kiérkező tűzoltóknak meg is mondták a lakók, hogy egy kutya bent rekedt az épületben, az egyik tűzoltó, Andrew Klein rögtön be is ment megkeresni az állatot.

link Forrás

Mikor rátalált, a kutya élettelenül feküdt a füstben. Miután kihozta 20 percen át szájon keresztül lélegeztette, és sikerült is újraélesztenie.

link Forrás

A kutya gazdája nagyon boldog volt, azt mondta, alig hitte el, hogy a tűzoltók egy kutyára is képesek ennyi időt és munkát fordítani. Az életmentő tűzoltót most hősként ünneplik a környéken. (KUTV)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.