600 millió forintot ad a kormány Mezőkövesdnek csúszdaparkra

ÉLET
2017 március 24., 08:50
link Forrás

Remek hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből. A Mezőkövesdi TV-ből kellett megtudnunk, hogy 

a magyar adófizetők 600 millió forinttal járultak hozzá ahhoz, hogy Tállai András fellegvárában 5 csúszdás élménypark épüljön. 

Az örömhírt Dr. Fekete Zoltán polgármester és Dányi Gábor a miskolci D-Gesztor Bau Ipari és Kereskedelmi Kft. vezetője közölte a 'kövesdiekkel még csütörtökön. Tervek szerint augusztusra készül el a park a Zsóry Fürdő területén. 

A polgármester "jogos igényről" beszélt, amit a helyiek megfogalmaztak a városvezetés felé, de mivel ilyen nagy beruházásokra Mezőkövesden nincs pénz, az államhoz fordult a település, és nem tette hiába: 600 milliós kormányzati támogatás érkezett a fejlesztésre. 

"A régió egyik legimpozánsabb csúszdaparkját" ígéri a kivitelező Mezőkövesden. Dányi úr részleteket is elárult a csúszdákról: lesz köztük például hagymaalakú, UFO-típusú csúszda, csőcsúszda, úgynevezett inga is, és nagy gumikon is lehet majd csusszanni a 20 méteres csúszdatorony tetejéről. 

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.