Tarlós szerint sátáni erők állnak a 3-as metró folyamatos lerobbanása mögött

közlekedés
2017 március 24., 14:26
comments 418

Péntek délelőtt a Pöttyös utcai megállónál műszaki okok miatt le kellett szállítani az utasokat a 3-as metró szerelvényéről. Már ez a művelet sem volt egyszerű, mivel - miután a kocsi minden előjel nélkül satufékezett - jó 10-15 percet kellett várniuk az utasoknak, amíg kinyíltak az ajtók, ezután sikerült csak üzemen kívül helyezni a kedd délelőtt forgalomba állított első szerelvényt. 

Már kedden gond akadt a frissen felújított kocsikkal: elromlott az ajtó nyitását jelző műszer, ezek után szerdán ismét üzembe helyezték, de csak ideiglenesen, mert csütörtökön az orosz szakemberek beállítások miatt ismét kivették a forgalomból. Ezek után következett a pénteki satufék. 

Tarlós István főpolgármester láthatóan csalódottan nyilatkozott az eset után. A hvg.hu városházi tudósítása szerint az alábbiakat mondta:

  • "Magam sem értem, miért állt le a metró."
  • "A Combinók 2006-os forgalomba állítása során is voltak problémák, akkor is felmerült a szándékosság gyanúja, de nem gondolom, hogy így lenne."
  • "Érthetetlen, hogy egy jármű miután lefut 15 ezer kilométert, rögtön az első napokban egymás után ilyenek történnek."
  • "Ez valami Murphy-törvény lehet, vagy az ördögi erők játéka"   
  • "Szerintem ebben a 3-as metró-ügyben egészen biztosan a sátán keze van, de azért meg kéne tanulni végre örülni is valaminek."   

(hvg.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.