Több mint húszezer ember osztotta meg a posztot, ami azt állítja, Ausztrália nem létezik

ÉLET
2017 március 25., 10:53
comments 335

Ma (ma is!) a Buzzfeed emlékeztetett rá, hogy hiába mondanak az emberek évezredek óta óriási butaságokat, mindig lesz valaki, aki olyan butaságot tud kitalálni, amilyen eddig még nem volt, olyat, ami még jobban ráutat az emberiség évezredes terjedelmű butaságára. 

Egy amerikai nő, Shelley Floryd vagy alufóliasapka hatása alatt, vagy viccből, de kifejtette Facebookon néhány bekezdésben, miért is nem létezik Ausztrália. 

link Forrás

Összefoglalva nagyjából azt mondja, hogy Ausztráliát csak egy felsőbb hatalom találta ki azért, hogy az emberek elől tömeggyilkosságokat titkolhassanak el, azt hazudván, hogy az embereket egy messzi szigetre viszik. A szöveg azt állítja, nincsenek valódi bizonyítékaink Ausztrália létezésére, és ebben a világméretű összeesküvésben rengetegen érintettek: a repülőgépek pilótái, akik "Ausztrália" címszó alatt például Dél-Amerikába viszik az embereket és azok az emberek is, akik azt állítják magukról, hogy ausztrálok. Ők csak színészek vagy a központi szuperszámítógép által komponált élethű embermásolatok.

Ki szebben, ki csúnyábban, de természetesen sokan megírták neki, hogy hülyeség, amit mond, mégis, ha élhetek a kifejezéssel, elgondolkodtató, hogy több mint húszezren megosztották SHelley Floryd posztját.

photo_camera A legenda szerint, aki Ausztrália leglátványosabbb természeti jelenségénél, az Ulurunál ücsörögve gondolkozik el az elgondolkodnivalón, annak Verdana betűtípussal azonnal megjelenik bölcsessége a naplementében. / Tourism NT

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.