Marine Le Pen szerint az EU el fog pusztulni

külföld
2017 március 26., 13:48
comments 215
Marine Le Pen a Front National gyűlésén - Fotó: AFP/Alain Jocard
photo_camera Marine Le Pen a Front National gyűlésén - Fotó: AFP/Alain Jocard

A francia szélsőjobb elnökjelöltje egy vasárnapi kampánygyűlésen beszélt arról, hogy „Az Európai Unió el fog pusztulni, mert az emberek már nem akarják”. Marine Le Pen szerint az Európai Uniót az „Emberek Európájára” kell lecserélni.

La Pen leginkább a francia jobbközép jelöltjét, François Fillont támadta, amiért annyira „szereti a pénzt”. Arról beszélt, hogy ezt a vele kapcsolatban kirobbant botrányok is jól mutatják.

A BVA legutóbbi közvélemény-kutatása szerint Le Pen támogatottsága 25 százalékon áll, míg Filloné csak 17-én. A listát Emmanuel Macron vezeti 26 százalékkal. (Reuters/Politico)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.