Előzetesben a sátai házaspár, ami rabszolgaként tartott egy középkorú férfit és egy 75 éves asszonyt

bűnügy
2017 március 27., 05:39
comments 93

A nyomozási bíró további fogva tartását rendelte el annak a 47 éves sátai férfinak és a 41 éves feleségének, akit kényszermunkával és zsarolással gyanúsít az Ózdi Rendőrkapitányság.

A gyanúsítottak éveken át dolgoztattak a saját portájukon egy helyi középkorú férfit, akinek minden jövedelmét elvették, és azzal sajátjukként rendelkeztek. Cserébe a sértett egy komfort nélküli melléképületben lakhatott, és ha azt mondta, hogy nem bír tovább dolgozni, akkor a férj bántalmazással bírta rá további munkára.

A gyanúsítottaknál megtartott házkutatáson egy komfort nélküli helyiségben egy idős nőt találtak a rendőrök. A 75 éves asszony elmondta a nyomozóknak, hogy évek óta él abban a szobában, ahonnan nem jöhet ki, nyugdíjával a család gazdálkodik, látogatókat nem fogadhat és nem is telefonálhat.

V. J.-t és V.J-nét március 21-én elfogták, és a múlt pénteken elrendelték az előzetes letartóztatásukat.

Fotó: police.hu
photo_camera Fotó: police.hu

Ezen a környéken működött egyébként a magát rettenthetetlen hadseregnek nevező putnoki maffia is. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.