Gőgös Zoltán vagyonelkobzással és börtönnel fenyegette az oligarchákat

politika
2017 március 27., 17:55

Az ATV Egyenes beszéd című műsorában jelentette ki a szocialista politikus, hogy kell osztani a gazdagokat: csalókra és tisztességesekre. 

  • Előbbiekre a börtön és a vagyonelkobzás vár, ha az MSZP kerül hatalomra.
  • Utóbbiakra pedig különadó, amivel a havi bruttó 1,7 milliónál többet keresőket sújtanák. 
link Forrás

Gőgös Zoltán szerint

nem populista gondolat a gazdagok különadóval sujtása. 

Majd hozzátette, a Fidesz 400 milliárd forintot szétosztogatott társasági adóból látványsportokra, miközben 300 milliárd forintba kerülne a 13. havi nyugdíj. Gőgös a beszélgetést azzal zárta, hogy 

„Csókoltatjuk őket. Álljanak ki az emberek elé, és mondják azt, hogy nem kell egymilliós fizetés felett magasabb adót fizetni” 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.