Nem Burgeren és Galuskán múlt, hogy már félidőben nyert a Szalonna

A hétvége legkiábrándultabb magyar sportembere Galuska József, a BAZ megyei másodosztályban szereplő Dédestapolcsány KSE elnök-edzője. Úgy kaptak ki ugyanis idegenben 3-0-ra a Szalonnától, hogy eleve csak 9-en álltak ki, hogy a csapat létszáma sérülések miatt a minimálisan kötelező 7 fő alá csökkenjen. Ezután nyilatkozta azt Galuska a boon.hu-nak, hogy

Ez van sajnos! Szégyellje magát az a két játékosunk, aki megígérte, hogy itt lesznek. Sérülések miatt hamarabb be kellett fejeznünk.

Hogy ne mindig csak a rossz dolgokról legyen szó, itt a meccsen mégiscsak megjelent dédestapolcsányi sportemberek névsora:

Lázi – Goda, Simon, Bartók, Ruszó, Szalóki, Burger, Schveiczer, Pál. Elnök: Galuska József.

Az mondjuk elég gyanús, hogy a meccs a félidőben szakadt félbe, vagyis három játékosnak is az öltözőben kellett megsérülnie. Ez lehetett az igazi sztori! Ha van elképzelésed, hogy mi történhetett a szünetben a dédestapolcsányi öltözőben, írd meg nekem fan fiction formájában a szilyl kukac 444.hu címre, "A szalonnai öltözőben" subjecttel, a legjobb valóságrekonstrukciókat leközöljük.

Update:

Galuska József egyébként a magyar futball méltatlanul kevéssé ismert Minarik Edéje. 2015-ben például 56 évesen is végigjátszott egy teljes félidőt a csapatban egy hazai 0-5 alkalmával, csak hogy meglegyen a minimálisan kötelező létszám. Ha több ilyen elnök lenne, nem itt tartana a magyar foci!

A tippért el nem múló hálánk Gábornak.

(via boon.hu