Mára kiderült, hogy a Magyarországra tartó illegális bevándorlókat az embercsempészek mellett bizonyos nemzetközi szervezetek is törvénytelen tevékenységre ösztönzik. Ön szerint mit tegyen Magyarország?

2017 március 28., kedd 3:53
293

A Magyar Idők már a héten induló legújabb nemzeti konzultáció kérdéseit is ismeri, a kormánypropaganda legszervilisebb lapjában ugyanis most azt írják, hogy lesz a konzultációs kérdőíven egy ilyen kérdés is:

Mára kiderült, hogy a Magyarországra tartó illegális bevándorlókat az embercsempészek mellett bizonyos nemzetközi szervezetek is törvénytelen tevékenységre ösztönzik. Ön szerint mit tegyen Magyarország?

A válaszlehetőségek pedig:

  1. az illegális bevándorlást segítő tevékenységeket – mint az embercsempészet és az illegális bevándorlás népszerűsítése – büntetni kell,
  2. fogadjuk el, hogy létezhetnek olyan nemzetközi szervezetek, melyek következmények nélkül buzdíthatnak a magyar törvények kijátszására,
  3. dugjátok fel a nemzeti konzultációtokat,
  4. mindegy, srácok, csak ne tegyetek el több közpénzt, mert a végén semmi nem marad.

(Vicceltem amúgy, a 3. és a 4. válaszlehetőség nem lesz rajta a kérdőíven, csak az első kettő közül lehet majd választani.)

A most induló (2010 óta MÁR A HATODIK) nemzeti konzultációban a fenti pompás kérdés mellett szó lesz még a határvédelemről, a betelepítés megakadályozásáról, az adók, a bérek, valamint a rezsi szabályozásának hazai kézben tartásáról, továbbá a külföldről finanszírozott civil szervezetek átláthatóságáról.

Hogy a kormányzati hóbort ezúttal mennyibe fog kerülni a magyar adófizetőknek, azt még nem tudni, a végösszeg ugyanis a visszaküldők számától függ. Az előző, migrációs konzultáció a kormány szerint 1 milliárdba került, de az olyan jól sikerült, hogy utána ugye kiírtak egy népszavazást is, és kiszórtak több mint 10 milliárd forintot egy remek gyűlöletkampányra, csak hogy utána tarthassunk egy érvénytelen népszavazást.

A mostani konzultációs kérdőíveket egyébként május 20-ig lehet visszaküldeni díjmentesen, de ugye az sem díjmentes, mert közpénzből megy, tehát mindannyian fizetjük. (Magyar Idők)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt