Mára kiderült, hogy a Magyarországra tartó illegális bevándorlókat az embercsempészek mellett bizonyos nemzetközi szervezetek is törvénytelen tevékenységre ösztönzik. Ön szerint mit tegyen Magyarország?

politika
2017 március 28., 05:53

A Magyar Idők már a héten induló legújabb nemzeti konzultáció kérdéseit is ismeri, a kormánypropaganda legszervilisebb lapjában ugyanis most azt írják, hogy lesz a konzultációs kérdőíven egy ilyen kérdés is:

Mára kiderült, hogy a Magyarországra tartó illegális bevándorlókat az embercsempészek mellett bizonyos nemzetközi szervezetek is törvénytelen tevékenységre ösztönzik. Ön szerint mit tegyen Magyarország?

A válaszlehetőségek pedig:

  1. az illegális bevándorlást segítő tevékenységeket – mint az embercsempészet és az illegális bevándorlás népszerűsítése – büntetni kell,
  2. fogadjuk el, hogy létezhetnek olyan nemzetközi szervezetek, melyek következmények nélkül buzdíthatnak a magyar törvények kijátszására,
  3. dugjátok fel a nemzeti konzultációtokat,
  4. mindegy, srácok, csak ne tegyetek el több közpénzt, mert a végén semmi nem marad.

(Vicceltem amúgy, a 3. és a 4. válaszlehetőség nem lesz rajta a kérdőíven, csak az első kettő közül lehet majd választani.)

A most induló (2010 óta MÁR A HATODIK) nemzeti konzultációban a fenti pompás kérdés mellett szó lesz még a határvédelemről, a betelepítés megakadályozásáról, az adók, a bérek, valamint a rezsi szabályozásának hazai kézben tartásáról, továbbá a külföldről finanszírozott civil szervezetek átláthatóságáról.

Hogy a kormányzati hóbort ezúttal mennyibe fog kerülni a magyar adófizetőknek, azt még nem tudni, a végösszeg ugyanis a visszaküldők számától függ. Az előző, migrációs konzultáció a kormány szerint 1 milliárdba került, de az olyan jól sikerült, hogy utána ugye kiírtak egy népszavazást is, és kiszórtak több mint 10 milliárd forintot egy remek gyűlöletkampányra, csak hogy utána tarthassunk egy érvénytelen népszavazást.

A mostani konzultációs kérdőíveket egyébként május 20-ig lehet visszaküldeni díjmentesen, de ugye az sem díjmentes, mert közpénzből megy, tehát mindannyian fizetjük. (Magyar Idők)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.