Melania Trump és fia is beköltöznek ősztől a Fehér Házba

Melania Trump - Donald Trump amerikai elnök felesége - és fiuk, Barron ősztől a Fehér Házban élnek - adta hírül kedden a Fehér Ház.

Trump elnökké választása után felesége és fiuk nem költözött az elnökkel Washingtonba, hanem New Yorkban, a Trump-toronyban maradt, mert a First Lady meg akarta várni a tanév végét. Azóta a Trump-házaspár New York és Washington között ingázik. 

Barron Trumpot egy washingtoni magániskolába íratják be, ősztől ott folytatja a tanulmányait. Az amerikai sajtóban sokáig téma volt, hogy a szlovén születésű volt topmodell esetleg soha nem is akar beköltözni a Fehér Házba, mert nincs ínyére, hogy First Lady legyen. Trumpék nem reagáltak a bulvárhírekre, és a választás óta egyes mérések szerint Melania Trumo népszerűsége egyébként is emelkedni kezdett.

A Fehér Ház kedden azt is bejelentette, hogy az arizonai Stephanie Grisham lesz a First Lady kommunikációs igazgatója, és egyben a Fehér Ház helyettes szóvivője.

A kétgyermekes Grisham a tavalyi elnökválasztási kampányban Donald Trump kommunikációs csapatában dolgozott, az arizonai kampány szervezésében. Korábban a Republikánus Párt szóvivője volt az arizonai törvényhozásban. (MTI)