Amerikában elütöttek egy pulykát

ÁLLAT
2017 március 29., 16:55
comments 82

A New Jersey állambeli Emersonban élő Taraboczhia család épp Indiana államból tartott hazafelé, amikor még Indianában, La Porte megyében hirtelen az autójuk elé repült egy 13 és fél kilós vadpulyka.

Az állat betörte a szélvédőt, minden csupa üvegszilánk és toll lett. Aztán a pulyka a szélvédőbe ékelődve megdöglött.

A helyi rendőrség fotója.
photo_camera A helyi rendőrség fotója.

Nagyjából ennyi a történet, a világ egyetlen szuperhatalmában azonban már annyira nem tudják az emberek, hogy jó dolgokban mit kezdjenek magukkal, hogy egy csomó újság be is számolt az esetről. A Star című lapnak még a helyi seriff is megszólalt, azt mondta 31 éves pályafutása alatt sosem látott még ilyesmit. Ezt vette át a philly.com, ami arról is ír, hogy a baleset után nem sokkal egy arra járó autó sofőrje elkérte a pulykatetemet és oda is adták neki.

Az újságoknak nyilatkoztak az autóban ülők is, nem túl meghökkentő módon arról számoltak be, hogy nagyon megijedtek.

Hogy mik vannak! (Philly.com)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.