Csodaország: még az NBIII-as Putnok stadionfelújítására is jut 265 millió forint

sport
2017 március 29., 11:02
comments 86

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a stadionfelújítási tartalék keretéből jut 265 millió forint a putnoki NB III-as csapat pályájára is, számol be róla a Nemzeti Sport. A település polgármestere, a Tamás Barnabás elmondta, hogy a pálya nagyobb lesz és automata locsolóberendezést kap, míg a déli lelátórész teljesen megújul. A településvezető szerint ott egy nyolcszáz ülőhelyes fedett szektor lesz. 

„A város életében ez egy nagyon fontos, kiemelt beruházás, amely elismerése, visszacsatolása annak a sportbarát szemléletnek, amit hosszú évek óta folytatunk Putnokon,”

mondta Tamás, aki elárulta azt is, hogy az elavult beléptetési rendszeren változtatnak, közvetítésre alkalmas sajtóhelyeket alakítanak ki, a VIP-vendégek kiszolgálásán javítanak, elkülönítik a hazai- és vendégszektorokat, megjavítják a kerítést és növelik a parkolóhelyek számát is. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.