Értelme semmi, de legalább bő egymilliárd forintot el lehet költeni a kormány legújabb konzultációjára

POLITIKA
2017 március 31., 06:03
comments 46

Bár a kormány éppen agyzsibbasztó hülyeségekről készül konzultálni, ez nem akadályozza meg abban, hogy az ehhez kapcsolódó "intenzív tájékoztató tevékenységnek" nevezett egyszerű propagandára a Magyar Nemzet értesülései szerint csaknem bruttó 1,2 milliárd forintot költsön. Egyszerű propaganda alatt azt értem, hogy a kormány által "tájékoztató tevékenységnek" nevezett izé egyelőre kimerül az "Állítsuk meg Brüsszelt!" üzenetben, ami még alakilag se felel meg a tájékoztatás kritériumainak, amennyiben tényközlés helyett szimpla felszólítást tartalmaz.

Pedig amúgy tájékoztatásra volna igény, engem például érdekelne, hogy miért kell olyan kérdésekben is kikérni a véleményem, amelyek csak Orbán Viktor fejében léteznek. Például arról, hogy megvédje-e a kormány a rezsit Brüsszeltől, aminek esze ágában sincs semmit kezdeni azzal, ahogy éppenséggel egy másik érintett témába, a magyarországi adókba se tervez beleszólni. Ahogy a munkahelyvédelmi támogatások témája se érinti Magyarországot, de Orbán ezzel szemben is megvívná a maga szélmalomharcát. (Via MNO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.