Értelme semmi, de legalább bő egymilliárd forintot el lehet költeni a kormány legújabb konzultációjára

POLITIKA
2017 március 31., 06:03
comments 46

Bár a kormány éppen agyzsibbasztó hülyeségekről készül konzultálni, ez nem akadályozza meg abban, hogy az ehhez kapcsolódó "intenzív tájékoztató tevékenységnek" nevezett egyszerű propagandára a Magyar Nemzet értesülései szerint csaknem bruttó 1,2 milliárd forintot költsön. Egyszerű propaganda alatt azt értem, hogy a kormány által "tájékoztató tevékenységnek" nevezett izé egyelőre kimerül az "Állítsuk meg Brüsszelt!" üzenetben, ami még alakilag se felel meg a tájékoztatás kritériumainak, amennyiben tényközlés helyett szimpla felszólítást tartalmaz.

Pedig amúgy tájékoztatásra volna igény, engem például érdekelne, hogy miért kell olyan kérdésekben is kikérni a véleményem, amelyek csak Orbán Viktor fejében léteznek. Például arról, hogy megvédje-e a kormány a rezsit Brüsszeltől, aminek esze ágában sincs semmit kezdeni azzal, ahogy éppenséggel egy másik érintett témába, a magyarországi adókba se tervez beleszólni. Ahogy a munkahelyvédelmi támogatások témája se érinti Magyarországot, de Orbán ezzel szemben is megvívná a maga szélmalomharcát. (Via MNO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt