Pamela Anderson odavan Julian Assange-ért

külföld
2017 március 31., 16:19
comments 84

A 49 éves színész és modell a blogján írt arról, mennyire szereti a Wikileaks alapítóját. Azt írta, „ő a kedvencem, és valószínűleg ő napjaink a leghíresebb politikai menekültje”. Pamerla Anderson szerint Assange arról híres, hogy üldözik, ez pedig nem egy hatalmi helyzet, hanem egy olyan, ami nagyon sérülékennyé tesz.

Fotó:_ AFP/Sefa Karacan/Anadolu Agency
photo_camera Fotó:_ AFP/Sefa Karacan/Anadolu Agency

Julian Assange 2012 óta él Ecuador londoni nagykövetségén, nehogy kiadják Svédországnak, ahol nemi erőszakkal vádolják. (Buzzfeed)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.