Amerika új sztárja az apa, aki a lelátóról üzenget a fiának

A St. Louisban élő Tommy, aki a CNN-nek sem árulta elvezetéknevét, az amerikai web új nagy felfedezettje, őt hajszolja most a mainstream amerikai média egy jelentős része, miután már másodszor bukkant fel egy NBA-meccs nézőterén, óriási táblát tartva a kezében, üzenve az otthonról meccset néző fiának, Thomasnak, hogy ha belehúz a tanulásba, legközelebb ő is a helyszínen szurkolhat. 

Először március 24-én a Cleveland Cavs - Charlotte Hornets meccsen bukkant fel "Thomas, javíts a jegyeken, és legközelebb itt leszel! Szeretlek, Apa" felirattal táncolva a kamera előtt. 

Biztosra ment: a 12 éves Thomas nagy Cavs szurkoló, egyetlen LeBron James meccset sem hagyna ki, úgyhogy nem kerülhette el az üzenetet. A CNN riportjából kiderül, hogy Tommy el akarta vinni magával a meccsre Thomast, de egy szülői értekezlet után elborzadt a kölyök tanulmányi eredményei miatt, és végül büntetett. 

Tommy nem érte be ennyivel: vasárnap a Houston Rockets-Oklahoma
City Thunder meccset nézte ki magának. 

"Thomas, most hallasz? Előbb TANULÓ, aztán SPORTOLÓ. Ebben a sorrendben. Szeretlek, Apa"

Sokan támadták is Tommyt, amiért nyílvánosan megszégyenítette a fiát, és ugyan a CNN adott neki lehetőséget, az egyébként mélyen vallásos férfi inkább nem akart reagálni. Többek szerint viszont helyesen cselekedett, mert megmutatta, hogy szeretetből akar jót a fiának, ezért nem engedte, hogy vele menjen a meccsre. 

Tommy maga azt nyilatkozta a csatornának, hogy nem magára szerette volna irányítani a figyelmet, egyszerűen csak annyira szereti a fiát, és annyira szeretne jót tenni vele, hogy kénytelen volt olyan megoldáshoz folyamodni, ami tényleg használhat. Meglepetten tapasztalta, hogy egyes csatornák lemondták a felkérésüket, miután nem volt hajlandó a fiával közösen megjelenni felvételeken. 

Az apa elmesélte a CNN-nek azt is, hogy tanárok sokasága kereste meg, hogy köszönetet mondjon neki a kis akciójáért. (CNN)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.