Egyértelműen a felülmúlhatatlan Puskás Ferenc sikere, hogy Szöllősi Györgyöt kinevezték rendkívüli meghatalmazott nagykövetnek

sport
2017 április 01., 08:49
comments 134

Tegnapelőtt robbant a hír, hogy a Nemzeti Sport és a FourFourTwo főszerkesztője – egyben a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke, a Puskas.com tulajdonosa és a Puskás Intézet igazgatója –, Szöllősi György a magyar futball és a Puskás-ügyek rendkívüli és meghatalmazott nagykövete lesz: Szijjártó Péter javaslatára nevezte ki Áder János köztársasági elnök.

Szöllősi György, a Nemzeti Sport friss főszerkesztője és Schmidt Mária, az 1956-os emlékév kormánybiztosa, a múzeum igazgatója a „Dank! Merci! Gracias!” programsorozat résztvevői számára tartott tárlatvezetésen a fővárosi Terror Háza Múzeumban november 22-én (Fotó: Balogh Zoltán / MTI)
photo_camera Szöllősi György, a Nemzeti Sport friss főszerkesztője és Schmidt Mária, az 1956-os emlékév kormánybiztosa, a múzeum igazgatója a „Dank! Merci! Gracias!” programsorozat résztvevői számára tartott tárlatvezetésen a fővárosi Terror Háza Múzeumban november 22-én (Fotó: Balogh Zoltán / MTI)

A sokoldalú férfi a Borsnak adott rövid interjút, amiben elmondta: „nem szabad mérlegelni, hogy hány órából áll egy nap, mert akkor megfutamodhat az ember a teendők elől, hanem azt kell nézni, mi a feladat, amit el kell végezni.” Nagykövetként nem érdekli, mekkora honoráriumot, csak azt fogja tenni, amit eddig is, tehát Puskás Ferenc életművének üzenetét fogja megismertetni a világgal.

Az interjú így zárul:

„– A kinevezése az ön vagy a magyar futball sikere?

– Egyértelműen a felülmúlhatatlan Puskás Ferenc sikere.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.