link Forrás

Egymás után szórja a triplákat a srác, akinek mindkét karja hiányzik

ÉLET
2017 április 01., 15:46
comments 59

Jamarion Styles 8 hónapos korában egy bakteriális fertőzés miatt veszítette el karjait, de őt ez sem állíthatja meg abban, hogy kosárlabdasztár legyen. Jamarion most 13 éves, az Eagles Landing Middle School tanulója és karprotézisek nélkül is az iskolai csapat egyik sztárja. 

A szerdai meccsen egymás után több hárompontost is dobott, a csapattársai és a szurkolók mindegyiknél üdvrivalgásban törtek ki, dobott ráadásul egy triplát az utolsó pillanatban, dudaszó közben is. 

Egy ESPN-nek adott miniinterjúban a riporternő megkérdezte tőle, milyen érzés hogy sokan inspirációként tekintenek arra, amit csinál. Azt válaszolta, ez arra készteti, hogy még keményebben dolgozzon. (Nemzeti Sport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.