„Ti dolgoztok. Ők lopnak” – óriási plakátkampányba kezdett a Jobbik

POLITIKA
2017 április 1., 20:28
comments 470

Jakab Péter, a Jobbik szóvivője sajtótájékoztatón mutatta be a Jobbik legújabb plakátkampányát, ami arra emlékezteti a szavazópolgárokat, hogy miközben ők épp munkába tartanak, az ország vezetői a zsebeiket tömködik, ezért nem jut pénz az egészségügy és az oktatás javítására. A plakátokon az Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc, illetve Habony Árpád és Rogán Antal tolvajpárosok láthatók, erős Photoshop-sminkben, rajzszerűen ábrázolva. 

photo_camera Már a körúton is megjelentek a lopós poszterek. Fotó: Olvasónk, Viktor.

Az MTI tudósítása szerint Jakab arról is beszélt, hogy a korrupció Magyarországon évi 400 milliárd forint kárt okoz, és a Jobbik, amint hatalomra kerül, „Lex Ludas Matyi” néven antikorrupciós törvénycsomagot fogad majd el, és földesúradót fog bevezetni, „mert a lopott pénz visszajár annak, aki megdolgozott érte”. 

photo_camera Fotó: Jobbik Facebook

Hetekkel ezelőtt lehetett hallani arról, hogy a Jobbik megállapodott Simicska Lajos hirdetőcégével, a Publimont Hirdetésszervezővel és/vagy a Mahir Cityposter Kft.-vel a plakáthelyek és hirdetőoszlopok lefoglalásáról egy nagyszabású kampányhoz. Hiába kérdeztük szombaton többször is a Jobbik sajtóosztályát és politikusait, hogy küldjék el a szerződést, vagy adjanak információt a szerződésekről, nem kaptunk választ. Mindenesetre sok mindent elárul a magyar közélet elmúlt éveiről az a kép, amin a korábbi csúcsoligarcha ad felületet az új oligarchák tolvajozásához. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt