Kedden lesz elérhető a Freedom House jelentése

POLITIKA
2017 április 03., 06:00
comments 67

Ez a hétfő reggeli cikk a Freedom House éves, 2017-es demokráciajelentésének összefoglalását tartalmazta, amit a nemzetközi nonprofit szervezet által az újságíróknak előzetesen kiküldött embargós anyagok alapján állítottunk össze.

Tévedésből viszont a cikket az embargó lejárta előtt publikáltuk, ezért utólag ezt eltávolítottuk. A cikk teljes terjedelmében újra április 4-én, kedden lesz elérhető. Olvasóinktól és a Freedom House-tól ezúttal elnézést kérünk. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt