Kedden lesz elérhető a Freedom House jelentése

POLITIKA
2017 április 03., 06:00
comments 67

Ez a hétfő reggeli cikk a Freedom House éves, 2017-es demokráciajelentésének összefoglalását tartalmazta, amit a nemzetközi nonprofit szervezet által az újságíróknak előzetesen kiküldött embargós anyagok alapján állítottunk össze.

Tévedésből viszont a cikket az embargó lejárta előtt publikáltuk, ezért utólag ezt eltávolítottuk. A cikk teljes terjedelmében újra április 4-én, kedden lesz elérhető. Olvasóinktól és a Freedom House-tól ezúttal elnézést kérünk. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.