Bencsik András Mészáros Lőrinc tévéjében: Gyerekek, Mészáros tényleg egy tehetséges ember

2017 április 4., kedd 5:29
228

A Jobbik plakátkampánya és Simicska Lajos volt a téma hétfő este az Echo tévé Sajtóklub című műsorában, amikor Bencsik András magához ragadta a szót, és elmondta gondolatait Mészáros Lőrincről. Íme:

"Abban a szerencsében részesültem ebben az évben, hogy személyesen, egy kollegám társaságában elmehettünk hozzá Felcsútra, és egy nagy interjút csináltunk vele. Gyerekek, Mészáros Lőrinc tényleg egy tehetséges ember. Nagyon bízom benne, hogy az a barátság, ami Orbán Viktorhoz fűzi, az nem szenved csorbát, ki fog tartani élete végéig. Úgy érzem, hogy nála ki fog tartani, mert egy nagyon higgadt, derűs, szellemes, jókedvű ember, és ért a pénzhez. Én mindig álmodoztam arról, hogy gazdag szeretnék lenni, de nem értek a pénzhez. Az egy másik tehetség. Ő ért hozzá, ő a maga erejéből lett milliárdos."

Ugyanebben a műsorban beszélt arról (6:40-től), hogy a "CEU-val ugyanaz a helyzet, mint a migránsokkal: itt nem lehet finomnak lenni, végig kell csinálni."

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt