Bencsik András Mészáros Lőrinc tévéjében: Gyerekek, Mészáros tényleg egy tehetséges ember

ÉLET
2017 április 04., 05:29
comments 220

A Jobbik plakátkampánya és Simicska Lajos volt a téma hétfő este az Echo tévé Sajtóklub című műsorában, amikor Bencsik András magához ragadta a szót, és elmondta gondolatait Mészáros Lőrincről. Íme:

link Forrás

"Abban a szerencsében részesültem ebben az évben, hogy személyesen, egy kollegám társaságában elmehettünk hozzá Felcsútra, és egy nagy interjút csináltunk vele. Gyerekek, Mészáros Lőrinc tényleg egy tehetséges ember. Nagyon bízom benne, hogy az a barátság, ami Orbán Viktorhoz fűzi, az nem szenved csorbát, ki fog tartani élete végéig. Úgy érzem, hogy nála ki fog tartani, mert egy nagyon higgadt, derűs, szellemes, jókedvű ember, és ért a pénzhez. Én mindig álmodoztam arról, hogy gazdag szeretnék lenni, de nem értek a pénzhez. Az egy másik tehetség. Ő ért hozzá, ő a maga erejéből lett milliárdos."

Ugyanebben a műsorban beszélt arról (6:40-től), hogy a "CEU-val ugyanaz a helyzet, mint a migránsokkal: itt nem lehet finomnak lenni, végig kell csinálni."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.