Dárdai: Palkónak kell döntenie

sport
2017 április 04., 05:41
comments 21

Interjút adott Dárdai Pál, a 20 éve Berlinben élő Hertha-edző, volt magyar szövetségi kapitány a Kicker focilapnak, ebben kérdezték meg, hogy el tudja-e képzelni német válogatottként a legidősebb fiát, amire ő azt mondta:

„Palkónak már német és magyar útlevele is van. Tudja ő, mi neki a legjobb. Most már nemcsak a Német Labdarúgó-szövetség tanfolyamain vehet részt, hanem az utánpótlás-válogatottban is pályára léphetne. De persze ez nem megy ilyen gyorsan.

A fiaimnak megmutattam a hazámat, ismerik az ország történetét. Palkó három héten belül 18 éves lesz, ha esetleg a jövőben a német és a magyar válogatott is megkeresné, neki kell döntenie.”

Az interjúból az is kiderült, hogy Dárdai 9 év múlva drámai váltásra készül, miszerint már nem full melegítőben fog az oldalvonal mellett álldogálni:

„Profiként pályára léptem a Bajnokok Ligájában. Edzőként ugyanezt átélni, maga lenne az álom. De én munkás ember vagyok, nem álmodozó. 50 éves korban aztán háttérbe szorul majd a melegítő, akkor majd egy elegánsabb összeállítás kerül elő a szekrényből”

(via nso.hu


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.