Ezzel a képpel jelentkezik be Andy Vajna online kaszinója

gazdaság
2017 április 04., 04:42
comments 59

A Világgazdaság szerint még tesztelik a különféle fizetési funkciókat, ezért nem a tervek szerinti hétfőn indult el a vegas.hu, a kormány kaszinósa, Andy Vajna kvázi monopolhelyzetben lévő legális online kaszinója. 

Itt állítólag internetes nyerőgépek és élő stúdióból közvetített rulett- és black jack partik várják majd azokat, akik a fideszes pénztárba szeretnének játékos formában pénzt befizetni. 

A leendő játékosok figyelmébe ajánlom a nyitókép bal alsó fertályán látható ál-Indiana Jones-t, illetve a bal felül látható, furcsán stifoldertestű tündét.

(via hvg.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.