Itt egy kortárs magyar festmény, ami tökéletesen megragadja a nyomasztó hangulatot a legmenőbb magyarországi egyetem bezáratásának napján

MŰVÉSZET
2017 április 04., 12:12
comments 13

Ez itt Hecker Péter, az egyik legjobb és legszórakoztatóbb kortárs magyar festő

"Szürke öltönyös férfiak megtapsolnak egy zárva táblát"

című, egészen friss, 2016. decemberében festett alkotása. Bár, mint a művész a 444-nek elárulta, a festmény alapja egy menekülttábor bezárásról készült sajtófotó volt, a mű olyan kísértetiesen rímel a magyar parlament iménti, szégyenteljes döntését követő nyomasztó hangulatra, hogy maga az alkotó küldte el azt nekem. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.