Legendás magyar hülyék: felfüggesztett fogházra ítélték a lamborghinis ámokfutót

bűnügy
2017 április 04., 09:42
comments 89


link Forrás

A rendőrség által közzétett videó miatt lett országosan ismert 2015-ben az az autós, aki még 2014-ben kölcsönkért egy holland rendszámú Lamborghinit, majd menőzős videót akart csinálni arról, hogy milyen gyorsan hajtja. Az eredmény egy hatalmas baleset, 300 kilométer per óra feletti sebességgel szalagkorlátnak csapódva, amit hihetetlen szerencsével úszott meg. Nem úgy, mint a videót készítő barátja, aki tartós egészségkárosodással járó sérüléseket szenvedett.

A Kaposvári Törvényszék most többek között arra hivatkozva ítélte csak egyéves, három évre felfüggesztett fogházbüntetésre a sofőrt, hogy enyhítő körülményként vették figyelembe, hogy a vétkes sofőr fizette sérült barátja gyógykezelésének költségeit. A jogosítványát három évre vonták vissza, vagyis valósíznűleg az idén visszakaphatja, hiszen 2014-ben történt az eset.

Az autó ilyen volt:

De ilyen lett:

Ami remek fényt vet a korszerű autós biztonsági berendezésekre.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.