Rejtő Jenő Török Szultánjának stílusában követeli a balassagyarmati fidesznyik a polgármesterektől, hogy fizessenek elő a kormánypárti Magyar Időkre

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

„A lentebb olvasható, március 2-án kelt levelemre egy megadott március 7-i határidő ellenére SEM kaptam Öntől választ, ezért Tisztelettel ismét arra kérem, Hogy Legyen szíves körülbelül 5 percet rááldozni AZ idejéből és 2017. március 13-án, hétfőn 00:00 -ig válaszban megírni szíveskedjen, Hogy

– kinek a nevére rendelték meg a Magyar Idők című napilapot?

– fórumtémák Milyen használatát címre érkezik AZ újság?

– új előfizetés-e Vagy Már ezelőtt is tart?

Aki Nem rendelte meg, AZT Újra Arra kérjük, Hogy tegye meg és a megrendelés leadását követően a Fent felsorolt kérdésekre Adjon választ.”

Ezt az emailt kapta több mint húsz Nógrád megyei település polgármestere a balassagyarmati Fidesz-iroda címéről, Percsina Norbert fideszes megyei közgyűlési képviselő aláírásával. 

Percsina az ügyet felgöngyölítő Átlátszónak elmondta: tényleg ő küldte ki a levelet, illetve

„Természetesen az előfizetés nem kötelező, aki fontosnak tartja, az megrendeli, aki nem, az nem rendeli meg, de a nemleges válasz is válasz.”

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.