Megkéseltek az erdélyi Máréfalva polgármesterét

bűnügy
2017 április 07., 09:44

Négy szúrással megsebesítette egy más földjén legeltető, ezért számon kért pásztor Kovács Imrét, a Hargita megyei Máréfalva polgármesterét. Kovács állapota stabil, a bal karján két súlyosabb vágás érte, a jobb vállán és az arcán, száján is megsérült. 

A Maszolnak nyilatkozó Kovács Imre elmondása szerint a szabálytalan legeltetés évek óta gondot jelent a településen, néhány gazda nem tartja be a rendet, más kaszálóit teszik tönkre. Ilyen ügyben ment ki csütörtökön délután is figyelmeztetni egy pásztort, aki váratlanul késsel rátámadt. A polgármester szerencséjére az őt kísérő négy férfi csillapította a vérzést a mentők megérkezéséig.

A támadó közben elhajtotta az állatait, majd este önként jelentkezett a rendőrségen. 

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.