Orbán Viktor mondott valamit a Szíria elleni rakétacsapásról

külföld
2017 április 07., 10:37
comments 228

Orbán Viktor is részt vett a gyöngyöshalászi gyárlátogatáson Szijjártó Péter külügyminiszter mellett. Utóbbinak ugye annyi jutott eszébe az Aszad-rezsim keddi vegyi fegyveres támadását megtorló amerikai csapásról, hogy meg kéne állapodni az oroszokkal. Orbán Viktornak a jelek szerint még ennyi se. A miniszterelnök beszédében, amiben arról beszélt, hogy Magyarország Közép-Európa termelési motorja akar lenni, csak futólag utalt a péntek hajnali légicsapásra.

Az MTI tudósítása szerint azt mondta, hogy az éjszakai világpolitikai fejlemények aláhuzzák annak jelentőségét, hogy a biztonság és a rendezettség milyen fontos. Magyarországnak - legyen szó háború, fegyverkezés, béke vagy migráció kérdéséről - mindig az a legfontosabb, hogy az itt élő emberek és az itt működő beruházások biztonságban legyenek, és "ebben nem ismerünk kompromisszumot".

?

(Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.