Elvette a visszajáróját, majd meg is ütötte a turistát István

bűnügy
2017 április 08., 19:27
comments 90

Péntek délután vásárolt jegyet egy turista a Kálvin téri metró aluljáróban, mikor odalépett hozzá István, és megmutatta milyen a ferencvárosi vendégszeretet. Előbb a visszajáró pénzt követelte a külfölditől, majd miután megszerezte, meg is ütötte, hogy kereket oldhasson. 

A ferencvárosi rendőrök a bejelentés után röviddel már azonosították is E. Istvánt, akit el is fogtak. Miután kihallgatták, kezdeményezték előzetes letartóztatását. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.