Jár a taps: újabb 175 millióval drágul a vizes vébé

sport
2017 április 08., 13:27

Megtört a jég: a budapesti vizes vébé áprilisban is képes újabb közpénz százmilliókat elnyelni. Legutóbb március végén drágult, igaz, akkor nagyot, egymilliárdot a rendezvény, akkor váratlanul 

az egészségügyi szolgáltatásokra kellett 833,5 milliót, a margitszigeti Casino melléképületére pedig 282 millió forintot költeni.

A HírTV szombaton arról számolt be arról, hogy most

a Duna Aréna fertőtlenítőberendezéseit szerezték be sürgősséggel egy szikszói és egy fővárosi cégtől, áfa nélkül 175 millióért.

A rendkívüli sürgősségre hivatkozva természetesen nem hirdettek nyílt közbeszerzést az eszközökre, amik a korábban becsült árnál 5 millió forinttal többe kerülnek. 

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.