Magyar Nemzet: Áder alá fogja írni

POLITIKA
2017 április 09., 16:46
comments 263
Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita érkezik az Országgyûlés plenáris ülésére - Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
photo_camera Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita érkezik az Országgyûlés plenáris ülésére - Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Áder János köztársasági elnök az elmúlt napokban találkozott a CEU képviselőivel, és tárgyaltak a törvényjavaslatról. 

A köztársasági elnök jogi szakértői viszont nem találtak fogást a törvényen, így Áder János alá fogja írni - írja a Magyar Nemzet az államfőhöz közel álló források alapján.

Eközben tízezres nagyságrendű tömeg tüntet Budapesten a törvény ellen, akik többek között azt követelik, Áder János ne írja alá.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.