A dülöngélő tüntető, aki odalépett a Hír Tv élő kapcsolásába, és pont a Hír Tv tulajdonosát idézte meg

vicc
2017 április 10., 06:34
comments 161

A Hír Tv tudósítója tegnap este a kormányellenes tüntetés utáni vonulás alatt élőben jelentkezett be a Lendvay utcai Fidesz-székház elől. Addigra már gyakorlatilag csak Simicska Lajos tévéje tudott élőben tudósítani a helyszínről. Éppen ezért szimbolikus, hogy egy jól szituált, dülöngélő tüntető éppen Orbán Viktor volt szövetségesét idézte meg a saját tévéjében. A fickó szépen végigvárta a kapcsolást, és a türelem meg a kitartás meghozta gyümölcsét. A tudósító utolsó mondata után odalépett, és hanyag eleganciával pont Simicska Lajos klasszikusát mondta bele a mikrofonba:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.