Harrach Péter szerint Ádert nem sikerült megtéveszteni

POLITIKA
2017 április 10., 18:40
comments 143

Az atv.hu kérésére kommentálta a köztársági elnök hétfő esti szignóját a KDNP frakcióvezetője. Harrach Péter szerint

"úgy látszik, Áder János elnök urat nem sikerült megtévesztenie azoknak a mindenfélét híresztelőknek, akik többet láttak a törvénymódosításban, mint ami benne volt". 

Harrach korábban az Indexnek mondta azt a CEU-ról, hogy "az egy olyan hadseregnek a tiszti iskolája, amelyik kemény küzdelmet folytat a magyar társadalomban. Ez a lényeg."

link Forrás

Párttársa, Hollik István a törvényjavaslat tárgyalásakor jelentette ki az Országgyűlésben, hogy a lex CEU ellen tiltakozókat megvezetik.

"Soros Györgynek a hálózata, amely ezt az egyetemet működteti. Hogy működik? Úgy működik, hogy rémhíreket, álhíreket, hazugságokat terjeszt, és ezzel megtéveszt Nobel-díjasokat, közgazdászokat, hiszen ezek a Nobel-díjasok és ezek a közgazdászok azt gondolják, hogy itt az egyetemi tanszabadság megszüntetéséről van szó, pedig ez nem igaz.”

Szerencsére Áder János átlátott a szitán. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.