Elfogták a nyírturai gyilkosság gyanúsítottját

bűnügy
2017 április 11., 05:15
comments 8

Elfogták és őrizetbe vették a nyírturai gyilkosság gyanúsítottját a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának nyomozói hétfőn.

Vasárnap egy 84 éves asszonyt találtak holtak nyírturai otthonában, és a helyszíni szemle adatai meg az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint a nő halálát bántalmazás okozta.

A megyei rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen emberölés gyanúja miatt indított nyomozást. A nyomozók Kiskunfélegyházán néhány órán belül azonosították, majd elfogták a bűncselekmény gyanúsítottját. A rendelkezésre álló adatok szerint R. Róbert 41 éves helyi lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy április 7-én több késszúrással megölte az asszonyt.

R. Róbertet emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették - írja a police.hu. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.