Korrekció

2017 április 11., kedd 12:28
54

Kedden 11.50-kor megjelent egy posztunk, aminek az volt a címe, hogy Már le is szedték a Magyar Rádió bejáratáról az EU-s zászlót, amit kedd hajnalban a tüntetők tűztek ki. Ebben a posztban az Indexre hivatkozva azt állítottuk, hogy a zászlót a magyar hatóságok vagy a közrádió alkalmazottai szedték le.

A poszt megjelenése után levelet kaptunk a zászló tulajdonosától, aki leírta, hogy a zászlót ő vitte el, mert szüksége volt rá. A levél szerint fél 4 táján ment vissza a zászlóért, és megkérdezte az ott lévő rendőrök vezetőjét, hogyan kaphatná vissza.

„Azt mondták, szedjem le, őket ez nem érdekli. Az sem, hogy hogy csinálom, de azt nem engedik, hogy felmásszak érte. Így felmerült, hogy menjek haza Dél-Budára, ragadjam meg a kettes létrát és sétáljak vele vissza. Ezt kicsit nehezményeztem, így még két ott beszélgető lányhoz sétáltam, hogy megkérdezzem, nem laknak esetleg közelebb, hogy kölcsön tudnának adni egy létrát. Tudtak volna, de eddigre kint is volt az épület gondnoka, portása vagy tetszőleges Bélája, létrát állított, a zászlót megragadván, majd azt leszedvén a kezembe adta.”

- áll a levélben.

Az eredeti posztunkban lévő tévedésért olvasóink és az érintettek elnézését kérjük.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt