Csicska Putyin - ragasztotta Orbán irodájára a Párbeszéd

POLITIKA
2017 április 12., 15:31

Nincs túl jó állapotban a magyar belpolitikai közbeszéd, a kormányoldal miniszterelnöki szinten is bármikor lecsicskázza és lehazaárulózza a politikai ellenfeleit. Tordai Bence, a Párbeszéd politikusa valószínűleg ezért gondolta úgy, hogy ezekkel a szavakkal plakátolta ki Orbán Viktor parlamenti dolgozószobájának ajtaját.

link Forrás

Tordai azt írta a Facebook-posztjában, hogy a plakátolás során még Havasi Bertalannal, a miniszterelnök sajtófelelősével is találkozott, aki további tartalmas akciókat kívánt neki.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.