Fontosabbnak tartotta, hogy megköszönje Áder Jánosnak a CEU-törvényt, minthogy elmondja, mi a helyzet az egészségügyben

idióta rekordok
2017 április 12., 08:09
comments 430

A köztévé riportere csak azt szerette volna megtudni Cser Ágnestől, a Magyarországi Szociális és Egészségügyi Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének elnökétől, hogy haladnak az egészségügyi dolgozók munkakörülményeinek javításával. De egészen mást kapott:

link Forrás

De a szakszervezeti vezető a válasz helyett fontosabbnak tartotta, hogy köszönnetet mondjon Áder Jánosnak, amiért hétfőn aláírta a a CEU-t padlóra küldő törvényt a „társadalmi igazságosság jegyében”. Cser Ágnes elmondta, hogy „senki több jogot nem adhat másnak, mint neki magának van. Egy nem létező egyetemnek nem lehet fiókegyeteme”.

Miután tisztelgett Áder bölcsessége előtt, rátért a tárgyalásokra is, ahol szerinte minden prímán halad. Egyébként is csak a szoclib kormányok tehetnek arról, hogy ennyien elmentek az országból. 

Cser Ágnes monológját a MédiaKlikken lehet megnézni 13:25-től

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.