Fontosabbnak tartotta, hogy megköszönje Áder Jánosnak a CEU-törvényt, minthogy elmondja, mi a helyzet az egészségügyben

idióta rekordok
2017 április 12., 08:09
comments 434

A köztévé riportere csak azt szerette volna megtudni Cser Ágnestől, a Magyarországi Szociális és Egészségügyi Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének elnökétől, hogy haladnak az egészségügyi dolgozók munkakörülményeinek javításával. De egészen mást kapott:

De a szakszervezeti vezető a válasz helyett fontosabbnak tartotta, hogy köszönnetet mondjon Áder Jánosnak, amiért hétfőn aláírta a a CEU-t padlóra küldő törvényt a „társadalmi igazságosság jegyében”. Cser Ágnes elmondta, hogy „senki több jogot nem adhat másnak, mint neki magának van. Egy nem létező egyetemnek nem lehet fiókegyeteme”.

Miután tisztelgett Áder bölcsessége előtt, rátért a tárgyalásokra is, ahol szerinte minden prímán halad. Egyébként is csak a szoclib kormányok tehetnek arról, hogy ennyien elmentek az országból. 

Cser Ágnes monológját a MédiaKlikken lehet megnézni 13:25-től

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt