Áder János folytatja zágrábi turnéját

utazás
2017 április 13., 11:39
comments 114
Áder János  és Kolinda Grabar-Kitarovic - Fotó: MTI/Kovács Tamás
photo_camera Áder János és Kolinda Grabar-Kitarovic - Fotó: MTI/Kovács Tamás

A köztársasági elnök a CEU-törvény hétfői aláírása után szerdán érkezett meg Zágrábba, hogy találkozzon Kolinda Grabar-Kitarovic horvát államfővel az elnöki hivatalban. Mivel a látogatást kétnaposra tervezték, így Áder János még csütörtökön is a horvát fővárosban sétálgatott Kolinda Grabar-Kitarovic horvát államfővel, így nem hallhatta, milyen sokan gondoltak rá  az utóbbi napokban.

Fotó:  MTI/Kovács Tamás
photo_camera Fotó: MTI/Kovács Tamás

A két köztársasági elnök csütörtökön részt vett a Szent László életét, kultuszát és szellemi örökségét bemutató kiállítás megnyitóján a zágrábi Magyar Kulturális Intézetben. A Tiszta hittel, erős kézzel című kiállítást egyébként a Szent László-emlékév alkalmából rendezték.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.