A Korn új basszusgitárosa 12 éves

ZENE
2017 április 14., 13:04
comments 63
link Forrás

És a neve ismerős lehet, mivel az egyik legtöbbre tartott metálbasszusgitáros (a könnyűzenei szaksajtóban: basszeros avagy bőgős), Robert Trujillo (Metallica, ex-Suicidal Tendencies, ex-Infectious Grooves, ex-Ozzy, ex-BLS exstb.) fia. A korrektsághoz tartozik, hogy Tye Trujillo nem lett a Korn végleges tagja, csak beugrik a most induló dél-amerikai turnéra, amire az eredeti basszusgitáros (basszerozós avagy bőgős), Fieldy nem tudott elutazni. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.