Az állami televízió híradójában reklámozzák Schmidt Mária holnap megjelenő sorosozását

Az állami tévé híradójában konkrétan hírt csináltak abból, hogy Schmidt Mária történész-egyetemi tanár vasárnap reggel blogposztot jelentet meg, amiben végre lerántja a leplet a "magyar származású milliárdos" Soros György ármánykodásáról, és kiderül végre, hogy az egész nyílt társadalmazás egy maszlag, a koncepció mögött egyetlen cél lebeg: a még több pénz. 

Ki tudja hogyan, de az M1 leleményes riporterei megszerezték a még meg sem jelent poszt szövegét, és a spoilerezéstől sem riadtak vissza. A Soros-modell ez alapján a következőképpen néz ki:

  1. Szemelj ki egy megszerzésre érdemes üzleti célt!
  2. Küldd oda a civiljeidet!
  3. Destabilizáld a területet! 
  4. Szervezz hozzá megfelelő médiahátszelet!
  5. KREÁLJ KÁOSZT!
  6. Ha ez megvan, te legyél az, aki megszervezi a segítséget az újjáépítéshez, és közben már mazsolázhatod is ki a legjövedelmezőbb üzleteket!

Schmidt Mária "tanulmányában" egy koszovói bánya példáján vezeti le Soros György receptjét és ezt magyarországi példákkal is alátámasztja. A magyar származású milliárdos blogposztja egy másik magyar származású milliárdosról pontban vasárnap reggel 9-től lesz olvasható a méltán közismert Látószög blogon. És most időjárás. 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.