Az ügyvédje szerint csak szerepet játszik az amerikai Bayer Zsolt

Alex Jones-t az amerikai közéletben jártas emberek például onnan ismerhetik, hogy Trump megválasztása után rádióműsorában bejelentette, hogy Hillary Clinton és Barack Obama kénszagú, gonosz démonok.

Ha nem furcsa összeesküvés-elméletekről beszél, akkor közéleti személyek megölésével, megerőszakolásával fenyegetőzik a rádióban, sajátos stílusban, legfőképpen őrjöngve. Egyesek szerint mindez kabaré, mások, például a volt felesége, Kelly Jones szerint ez az ember egyszerűen csak nem normális.

Nem stabil ember. Ki akarja törni Alec Baldwin nyakát, meg akarja erőszakolni J-Lo-t.

– mondja az exfeleség. A nő úgy véli, amikor a férfi a műsorban legutóbb Adam Schiff demokrata képviselőt fenyegette, bűncselekményt követett el, ezért most a bíróságon követeli a három közös gyerekük felügyeleti jogát. A gyerekek ugyanis a férfinál laknak, aki otthonról készíti a műsorokat, elsőszámú szem- és fültanúi az apjuk munkájának.

Alex Jones ügyvédje azzal érvel, hogy a férfi csak egy színész, aki egy szerepet játszik a rádióban, elvégre Jack Nicholson szülői kompetenciát sem értékelhetjük a Batmanben nyújtott alakítása alapján. (NYMag)