George F. Hemingway mindent és mindenkit helyretett a Magyar Időkben

politka
2017 április 18., 16:29
comments 193

Ha egy magyar focicsapat tulajdonosa lennél, és a szezon célegyenesében jó esélyed lenne a bajnoki címre, írnál kormánynyaló publicisztikát a Magyar Időkbe? Az Orbán Viktorért már korábban is rajongó George F. Hemingway (barátok közt: Szabó György) természetesen igen.

photo_camera MTI Fotó: Illyés Tibor

A 27 forduló után a miniszterelnöki Videoton előtt egyetlen pontocslkával vezető Honvéd tulajdonosa olyan terjedelemben ömlengett, hogy az talán már egy kicsit sok is. Néhány kulcsmondat:

„Az általam is nagyra becsült egyetem támogatásának álcája alatt egy lincselő csapat formálódott a jelenlegi magyar kormány megsemmisítésére.”

„A követői és támogatói által Szent Györgynek, bírálói által az ördög helytartójának tartott George Soros egyik sem. Egy rendkívül gazdag akarnok, kétségkívül intoleráns, ellenfeleit gyűlölő milliárdos, akinek Open Society (Nyílt társadalom) programja sok jót és sok rosszat tett az elmúlt évtizedekben. ”

„Sajnálatos módon a CEU-val kapcsolatos nehézségek felhasználhatóak Brüsszelben is, hogy a bevándorlás ügyében hajthatatlan magyar kormány tevékenységét tovább nehezítsék.”

És végül:

„A lincselők ideje pedig lejárt.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt