George F. Hemingway mindent és mindenkit helyretett a Magyar Időkben

Ha egy magyar focicsapat tulajdonosa lennél, és a szezon célegyenesében jó esélyed lenne a bajnoki címre, írnál kormánynyaló publicisztikát a Magyar Időkbe? Az Orbán Viktorért már korábban is rajongó George F. Hemingway (barátok közt: Szabó György) természetesen igen.

MTI Fotó: Illyés Tibor

A 27 forduló után a miniszterelnöki Videoton előtt egyetlen pontocslkával vezető Honvéd tulajdonosa olyan terjedelemben ömlengett, hogy az talán már egy kicsit sok is. Néhány kulcsmondat:

„Az általam is nagyra becsült egyetem támogatásának álcája alatt egy lincselő csapat formálódott a jelenlegi magyar kormány megsemmisítésére.”

„A követői és támogatói által Szent Györgynek, bírálói által az ördög helytartójának tartott George Soros egyik sem. Egy rendkívül gazdag akarnok, kétségkívül intoleráns, ellenfeleit gyűlölő milliárdos, akinek Open Society (Nyílt társadalom) programja sok jót és sok rosszat tett az elmúlt évtizedekben. ”

„Sajnálatos módon a CEU-val kapcsolatos nehézségek felhasználhatóak Brüsszelben is, hogy a bevándorlás ügyében hajthatatlan magyar kormány tevékenységét tovább nehezítsék.”

És végül:

„A lincselők ideje pedig lejárt.”

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.