Míg keleten vígan szotyoláznak, a rohadó nyugat már csak csúszómászókat tud enni a lelátón

Az Amerikai Imperialista Államok Seattle nevű városából érkezett a hír, hogy az éhező sportrajongók tökmag és szotyola helyett kínjukban már csak szöcskéket tudnak enni.

AFP PHOTO / PATRICK KOVARIK

A város Mariners nevű baseball-csapatának stadionja eddig is híres volt arról, hogy rendkívül szegényes az élelmiszerkínálata. Az AV Club nevű internetes honlap jelentése szerint a mérkőzésekre kilátogatóknak eddig is meg kellett elégednie a Japánból származó, „szusi” nevű étellel, ami valójában a legszegényebb halászok eledele, és mindössze nyers halból és kiskanálnyi rizsből áll, valamint egy helyi kagylólevessel, amivel Magyarországon a legtöbben a kutyájukat sem akarnák
megsérteni.

A teljes összeomlás felé rohanó USA azonban most újabb határt lépett át: a seattle-i baseball-barátoknak már csak szöcske jut elemózsiaként. 

A stadionhoz közeli mexikói étteremből kis pohárban felszolgált, csilis-zöldcitromos sóval meghintett pirított szöcskék ebben a szezonban olyan népszerűek lettek, hogy poharanként négy dollárért is sikerül mindet eladni. A nélkülöző amerikaiak meccsenként akár 18 000 szöcskét is felfalnak, és ezzel a tempóval már a mexikói étterem is nehezen tudja tartani a lépést.

Ez az a híres Nyugat, ahova vágyunk? Ahol genderszakos véleményterroristák szöcskét zabálnak két pofára a civilizációnk romjain? A kérdést minden 444-olvasónak érdemes feltennie.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.