Csütörtöktől Stohl András vezeti a Class FM reggeli műsorát

media
2017 április 19., 08:44

Csütörtök reggel hattól már a Stohl András, Pataki Zita, Janklovics Péter vezeti a Class FM megújult Morning Show-ját, írja az index. A csak interneten elérhető adó vezetői szerint alaposan lekutatták hallgatótáborukat mielőtt a "sztárokkal" leszerződtek volna, remélik rentábilis lesz a befektetést. A korábban Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó rádió tavaly vesztette el frekvenciaengedélyét. 

A lap szerint Stohl lesz a reggeli adás hangadója, minden lesz, jó kedv, vidámság, de politika nem, mert ez nem az a műsor.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.