Több mint 800 millióért bérelhetnek autót a Paks II. Zrt. dolgozóinak

politika
2017 április 19., 14:19

A hvg.hu ír arról, hogy közel 810 millió forint értékű közbeszerzési pályázatot hirdetett meg az MVM Paks II Zrt. járműbérlésre és flottakezelésre.

Május közepéig lehet jelentkezni, a keretmegállapodás szerint 67-87 járművet vennének igényet, ebből a legtöbbet, 46-61 darabot a vezetői munkaköri kategóriában, de azért szó van terepjáróról és mikrobuszról is. 

A megbízásnak része az autók papírjainak intézése, autópályamatricák beszerzése és a szervízelés is. A nyertes ajánlattevőnek ezen kívül létre kell hoznia egy szervízpontot Budapesten és Pakson is. 

Az is kiderült a kiírásból, hogy a cég nem együtemben, hanem fokozatosan hívná le a megrendelt autókat, a tényleges bérleti szerződések tartalma 4 év lesz. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.