Beázik a BKK jegyautomatája, nedves rongycsomót ad ki jegyek helyett

ÉLET
2017 április 20., 09:09
comments 138

Ezer szónál többet ér egy gasztroblogos hangulatú fotó: íme egy hideg papírsaláta áprilisi esőredukcióval laminált asztallapon tálalva:

A különleges csemegét a magaskonyhás szívonalhoz képest potom, 3000 forintos áron vásároltam az előbb a BKK egyik Széll Kálmán téri, a metrólejárat külső oldalán álló jegyautomatájából. Gyanútlan voltam, nem enni akartam, hanem utazni, egy 10-es jegycsomaggal, amit a gép szépen kinyomtatott, hogy az e célra szolgáló ajtócska bebillentése után jöjjön a meglepetés. Az unalmasan egyforma, fantáziátlanul téglalap alakú jegyek helyett izgalmas állagú, nedves papírsalátát kaptam a pénzemért. 

Aki nem akkora gourmet, mint én, annak azt javaslom, hogy amíg tart az ítéletidő, csakis fedett helyen álló automatából vásároljon.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.