Kövesd velünk élőben a Gorillaz visszatérést

Könnyen 2017 egyik legnagyobb popzenei dobása lehet Damon Albarn és Jamie Hewlett virtuális zenekarának új albuma. A Humanz április 28-án jelenik meg, de a Telekom Electronic Beats jóvoltából már most élőben követheted, ahogy a kiterjesztett valóságra épített, azaz AR-technológiával vetített londoni eseményen a Gorillaz tagjai beszélnek az új lemezről. 

A Gorillaz történetének első élő beszélgetésével párhuzamosan a Telekom bemutatja The Lenz névre keresztelt új applikációját is: a Google Play-en és App Store-on ingyenesen elérhető AR-alkalmazás bármilyen magenta színű felületet virtuális portállá változtat, amin keresztül exkluzív Gorillaz tartalmakhoz férhetsz hozzá, sőt még a banda tagjainak otthonába is betekinthetsz, olyan dolgokat megtudva 2D, Murdoc, Noodle és Russel életéről, amire eddig máshol nem volt lehetőséged. 

A legjobb hírt pedig a végére hagytuk: a Telekom Electronic Beats és a Gorillaz közötti együttműködés eredményeként június 16-án Budapesten is fellép a zenekar. 

A Gorillaz 2010 után jelentkezik ismét új albummal, a Humanz olyan előadók közreműködésével készült el, mint Vince Staples, De La Soul, Grace Jones, Anthony Hamilton vagy Popcaan.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.