A Veszélyes Faszfejjel bulizott Jennifer Lawrence a Vittulában

Lawrence szerdán már másodszor ment le mulatni a Vittulába a Red Sparrow című szerelmes kémfilm budapesti forgatása közben, így szégyenszemre többször járt idén a helyen, mint én. A budapesti szórakozóhely sok más mellett arról híres, hogy itt a legkevesebb a hely és az oxigénmolekula a pinceklubok közül, de ez mégsem zavart soha senkit.

Társaságban volt, velük dumált, nem volt semmi feltünősködés. Nekem fel se tűnt volna, ha nem mondják, hogy ő az 

- mesélte a szerda estéről Lang Ádám, a Veszélyes Faszfej gitárosa. A punkegyüttes több tagja is ott mulatott ugyanis, és éppen klipet forgattak gopróval, amikor meglátták, hogy megint ott bulizik az ismert valóságsó-túlélő. 

És a kamera miatt sem menekült el, hanem vidáman folytatta a bulizást? 

- kérdeztem Langtól.

Így van, de nem tudjuk mi rögzült. Ahhoz fel kell kelnie a gopro tulajának és meg kell néznie. 

Mi is izgatottan várjuk, hogy felébredjen, ha megtörtént, újra jelentkezem! 

A klip egyébként a Tavaszterror című VF-számhoz készül, ami itt hallgatható meg, és aminek így kezdődik a szövege:

A tavasz egy terrorista 
Felrobbantja a szivem 
A lanyok a parkban 
Biologiai fegyver 
Napfennyel elpusztitott 
Utcakat jarok 
Kozben a kristalytol 
Csak ikreket latok  

Maga az esemény, amire Lawrence leugrott, és ami közben, mintegy mellékesen, felvették a klipet is, a Áprilisi Budapest című kiállítás megnyitója volt. Ezen a 444 korábbi munkatársa, Fülöp Péter zenélt, de ő már lelépett, mire Lawrence megérkezett.

Jennifer Lawrence indie-s mulatási szokásairól ezúttal szarteszemejjel Tumblr-posztjából értesültünk.

Amikor Lawrence a forgatás közben először járt lent a Vittulában, csodás módon senkinek sem jutott eszébe lefotózni. Baromi kevés hely lehet a világon, ahol egy ekkora globális szupersztár ilyen normális ember módjára szórakozhat. A színésznő valószínűleg ezzel az estével búcsúzott a kedvenc budapesti helyétől, mert szombaton már véget is ér a forgatás. 

(pontosító update: a cikk első verziójában tévedésből írtam koncertklipet, a VF nem élőben zenélt, hanem a jelen lévő tagok mulatás közben forgattak klipet.) 

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.